Når presset tager pusten fra en

“Stress og pres har mange ansigter – har du set det i øjnene?”

Kender du følelsen som om noget presser din brystkasse sammen?

Som lå du på ryggen med hænderne bundet, mens en kæmpe træder hårdt og længe på hele din brystkasse?

Dét kender jeg!

Rigtigt godt endda!

Det er invaliderende!

Jeg har tidligere været tæt på invalideret af det i længere perioder. JA invalideret! For jeg kunne nærmest ingenting; ingen aftaler, ingen beslutninger, ingen handlinger, INGENTING! Uden at få den følelse, og være klar til at tude resten af dagen!

Sådan var det engang, nu når jeg kun sjældent helt derud.

Jeg bliver stadig presset, jeg bliver stadig forpustet, men presset på brystkassen mærker jeg kun ganske kort og kun ganske sjældent.

Og hvad jeg har så gjort?

Jeg har sat en krystalklar intention om, at få det optimale ud af ethvert NU!

Når jeg mærker en frustration, en vrede, en surhed, eller en anden følelse, som jeg gerne vil videre fra, så lukker jeg øjnene et øjeblik (i dag tager det mig ganske få sekunder) og mærker hvilken følelse jeg gerne vil have lige NU, og så retter jeg mit fokus mod noget; en situation, en handling eller noget andet, som jeg ved giver mig netop den følelse – og i løbet af ganske kort tid (fra sekunder til minutter) er jeg på vej op i vibration igen, og lander så fint et lækkert sted <3

2017 bliver året, hvor jeg lærer dette fra mig – primært til mine business-kunder, men så sandeligt også til dig, som ikke er selvstændig

Jeg har i lang tid undervist online, men 2017 bliver meget mere live, meget mere tæt på og face-to-face – jeg er SÅ klar til det ❤

I kærlighed

PS. Husk at der lige nu er Early Bird pris på mit kæmpe store online forløb til dig, der er presset!

2 replies
 1. Nanna
  Nanna says:

  Kære Sofia,

  Godt nytår 🙂

  Kender det rigtig godt..
  Jeg har gjort en observation i forhold til det pres, og i forhold til noget jeg nævnte da vi snakkede sammen før jul, omkring det at jeg sommetider tænker at jeg er doven, fordi jeg ikke kan tage mig sammen til dit og dat og dut.
  Jeg begår sgu overspringshandlinger….!!! Hele tiden, så nu har jeg sat mig for at finde ud af hvorfor jeg gør det. Det er ikke den letteste opgave, men det må da kunne overvindes eller elimineres, tror du ikke??

  Hvad tænker du om overspringshandlinger??

  Kh. Nanna 🙂

  Svar
  • Sofia Lykkens
   Sofia Lykkens says:

   Kære Nanna.

   Rigtigt godt nytår til dig også <3

   Overspringshandlinger - hmmm jamen det er da et helt blogindlæg værd. For vi overspringshandler stort set alle sammen (ingen generalisering her 😉 .

   Vi overspringshandler typisk når vi når vores øvre begrænsning. Det er en måde at modarbejde os selv (ubevidst) på - en flugt fra at skulle indtage en ny rolle som succesfuld...

   I kærlighed
   Sofia

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også læse om:

spejlbarn
Min krop er mit åg i mit liv
Den fedeste juicekur dag 2
Den fedeste juicekur - dag 1
hysterisk
Jamen det er jo rigtigt
Udømmende samtaler
Jeg elsker dig
Sygdom som udvikling
at tilpasse sin adfærd
at fejle som mor
Følelesmæssig bankkonto
lær at elske
børn er spejle
råber af mine børn
træt mor
Familien i ferien
Opdragelse
Hvordan slipper man kontrollen
hvem er jeg
bange for at lave fejl
Jeg kan ikke
skælde ud
Bede om omsorg
Forberedelse rygestop
Hvem og hvad er jeg?
Bede om hjælp
En ny rolle i livet
Rygestop
4-trins-proces
smerte at være alene
Healing og omsorg
Beslutsomhed
Midt i en skilsmisse
Selvværd og selvtillid
spejlbarn