Hvem er Sofia Lykkens?

Tak fordi du er så nysgerrig (eller lyder det pænere, hvis jeg siger interesseret?), at du kigger her på siden om mig. Jeg hedder Chiara Sofia (udtales Kiara Sofia), og jeg bliver kaldt og kalder mig helt enkelt Sofia Lykkens.

Jeg er livsvejleder og supervisor for kvinder, der føler sig utilstrækkelig enten som mor, kvinde og partner/kæreste, eller måske i alle tre roller.

Jeg er passioneret og nærværende. I alle situationer. Hver dag.

Hvad laver Sofia Lykkens

Jeg arbejder med supervision og samtaler, som går i dybden for at afdække og identificere de værdier, som er dine egne, så det er muligt at skabe et liv, hvor du føler dig værdifuld og værdi til dine roller i livet.

Jeg arbejder med lige dele indre og ydre arbejde, for ingen af delene kan undværes, og ingen af delene kan stå alene. Der skal være balance imellem handling og tanker. Indre og ydre. Yin og Yang.

Siden jeg var barn har jeg taget mig af og støttet dem, der ikke kunne selv – på den ene eller den anden måde. Og jeg var god til det! I dag er jeg hamrende god til og mega erfaren i at hjælpe andre i deres situation –  jeg kan altid lynhurtigt og intuitivt finde kernen i opgaven. Du kan se tidligere klienters udtalelser her

Min baggrund

Jeg er for maange år siden uddannet indenfor bogholderi (! så der er orden i sagerne), men jeg opdagede hurtigt, at de menneskelige værdier og potentialer var og er min passion, så jeg har efterfølgende taget uddannelser indenfor indlæringsteorier, kommunikation, adfærdsmodificering, healing, spørgeteknikker og håndtering af stress, og jeg bruger dele fra alle mine uddannelser, når jeg har samtaler og supervision.

Mine styrker ligger derudover i, at jeg selv har gået vejen fra følelsen af utilstrækkelighed og konstant søgen efter quickfixes / hurtige løsninger til erkendelsen af at målsætning og dermed at nå målet kun og udelukkende er mulig, hvis værdierne er kendte og vores egne.

Jeg ser dig, som den du er, ikke ud fra nogen forventninger eller værdier, men som den du er – lige her og lige nu.

Sofia Lykkens egne værdier

Mine kerneværdier er, at jeg lever i nu’et, at jeg lever min drøm hver dag og lidt mere hver dag, og at vi har det bedste sted for kommunikation og healende samvær, når vi er sammen uden at dømme og antage. Jeg er perfektionist med det twist, at jeg ved, at handling vinder over perfekt. Jeg mener ikke, at nogen må nøjes, men at alle har muligheder.

Jeg vil gerne have, at du forbinder Sofia Lykkens med balanceret, u-dømmende kærlighed.

Jeg tilbyder en af mange muligheder til dig.

Jeg henviser dig gerne til andre, hvis jeg vurderer, at en anden vil være et bedre match til dig. Jeg har et kæmpe netværk af dygtige behandlere og terapeuter, så jeg kan ret sikkert hjælpe dig med at finde et match til lige netop dig. Fx. henviser jeg til Maj Wismann, når det handler om sex-lyst, utroskab og andre parforholdsopgaver, til Åse Slot Thing hvis du vil have en blanding af lydhealing, regressionsterapi og hypnose, til Ulla Thing hvis du vil have hjælp til kommunikationsopgaver, og jeg har mange flere muligheder – lad mig blot høre fra dig først.